Welkom bij Chip Bizz: Onze Projecten en Diensten

Gemeente Veenendaal en Voedselbank

De gemeente Veenendaal wilde voor de Voedselbank klanten iets extra’s doen. Dit resulteerde in een mooi project waardoor een groot deel van de Voedselbank klanten een keer gratis kon reizen met het hele gezin. Chip Bizz heeft een webpagina aangemaakt in de huisstyle van de Gemeente Veenendaal.  Via een stap-voor-stap folder werd de klant geïnformeerd over hoe zij met een vouchercode zelf hun persoonlijke OV-chipkaart konden aanvragen. De persoonlijke OV-chipkaart werd door Chip Bizz voorzien van saldo  en met een begeleidend schrijven verzonden naar de gemeente Veenendaal. Hier konden de klanten kun persoonlijke OV-chipkaart ophalen en direct reizen.

EBS OV-abonnementen Noord- Zuid-Holland

Chip Bizz verzorgt de abonnementen en klantenservice voor EBS.
Deze abonnementen worden via de website OVshop.nl besteld waarna de klant de bestelling kan afhalen bij een van de gele oplaadautomaten. Ook de bijbehorende support vragen handelt Chip Bizz af.

OV-abonnementen RRReis

Recent heeft Chip Bizz de opdracht gekregen om namens de provincies Flevoland, Gelderland en Drenthe “Oost Nederland” een webwinkel te ontwikkelen, te beheren en te exploiteren. Dit voor alle reisproducten van de 6 OV-vervoerders in genoemde provincies. De reizigers kunnen hierdoor overzichtelijk OV-abonnementen, OV-chipkaarten, OV-tickets en reissaldo  bestellen.

ROVER

Aan het einde van het jaar verschijnt altijd het Spoorboekje. Hierin staan alle treintijden van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Blauwnet (Keolis / Arriva) en Qbuzz. Ook internationale treinen die vanuit Nederland vertrekken zijn in het spoorboekje opgenomen. De treintijden zijn geldig van 10 december 2023 tot en met 14 december 2024. Het Spoorboekje 2024 is een uitgave van Reizigersvereniging Rover, Treinreiziger.nl en Treinposities.nl. Chip Bizz verzorgt al een aantal jaren het gehele logistieke proces van order tot uitlevering. Het Spoorboekje is alleen te bestellen via OVshop.nl.

COA maakt gebruik van Persoonlijke OV-chipkaart service

Vanwege de vele aanvragen van Persoonlijke OV-chipkaarten op factuur hebben wij een vorig jaar de website OV-kaart.com ontwikkeld waardoor organisaties en overheden eenvoudig persoonlijke OV-chipkaarten kunnen aanvragen. Hiervoor moeten ze eenmalig een account aanmaken en daarna kunnen ze de OV-chipkaarten aanvragen. Aan het einde van de maand sturen wij de factuur. Diverse COA’s, Gemeentes en bedrijven maken hier  gebruik van. Op een persoonlijke OV-chipkaart kunnen abonnementen gezet worden waardoor bijvoorbeeld Oekraïense kinderen voordelig naar school kunnen reizen.