IT ondersteuning

Chip Bizz heeft in de afgelopen jaren veel kennis vergaard door het bouwen en begeleiden van diverse ICT projecten.

Het Projectteam is verantwoordelijk voor nieuwe ontwikkelingen, grote klantprojecten en het doorvoeren van grote wijzigingen in systemen. Het projectteam werkt op basis van opdrachten en werkt bij de uitvoering van de projecten nauw samen met diverse vertegenwoordigers.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Projecten leiden inclusief rapportage aan de stuurgroep
  • Ondersteunen van implementatie in de organisatie
  • Actief ondersteunen en organiseren van voortgangsoverleg met betrokkenen
  • Meehelpen opstellen van projectplannen
  • Uitvoeren van procesanalyses
  • Vertalen van procesanalyses naar systeemontwerpen

Projecten

Persoonlijke OV chipkaart met saldo Voedselbank Nijmegen
Voor de Voedselbank hebben wij een aparte webpagina gemaakt waarmee  eenvoudig persoonlijke OV-chipkaarten besteld konden worden.

Met deze gratis persoonlijke OV-chipkaarten en € 10,00 saldo konden de cliënten meteen reizen. Dit was een project in samenwerking met de Gemeente Nijmegen en de Voedselbank Nijmegen

QR-codes
Voor de vervoerders Connexxion, HTM en EBS hebben wij voor een aantal OV-tickets QR-codes ontwikkeld. De reizigers kunnen nu nog eenvoudiger een OV-tickets aanvragen en met deze QR codes op hun telefoon meteen reizen.

Wat wordt de opvolger van de OV-chipkaart
Chip Bizz denkt ook mee over wat de opvolger kan worden van de OV-chipkaart. Denk hierbij aan technologie op basis van EMV (bankpas en creditcard), maar ook via de smartphone (QR-based) of bijvoorbeeld middels een app. Kortom een wereld in beweging.

IT-ondersteuning
Door deze OV-wereld is veel kennis opgebouwd door de vele ICT-vraagstukken en projecten. Hierdoor kunnen wij u ondersteunen en professioneel adviseren.