OV Abonnementen laden of klaarzetten

De OV-vervoerders hebben met elkaar meer dan 200 verschillende vervoersabonnementen. Op dezelfde manier als dat wij reissaldo klaarzetten kunnen wij ook uw abonnementen voor op OV-chipkaarten klaarzetten.

  • Met een kortingsabonnement kan er goedkoper worden gereisd, tot wel 20% in de spits en 40% buiten de spits. U reist dan op saldo met korting.
  • Met een OV (sterren)abonnement kan er maandelijks/jaarlijks gereisd worden voor een vast bedrag per maand of per jaar.

OV Abonnementen laden of klaarzetten

Maandabonnement klaarzetten tegen hetzelfde tarief van de vervoerder + € 2,50*.
Jaarabonnement klaarzetten tegen hetzelfde tarief van de vervoerder + € 10,00*.
* genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

OV reisadvies

Het is soms lastig het juiste abonnement te vinden. Wij kunnen voor u uitzoeken welk (korting)abonnement het meest geschikt is. U krijgt van ons een duidelijk en helder overzicht met uitleg over het voordeligste abonnement of waarom reizen op saldo toch voordeliger is. U kunt hiermee maandelijks veel kosten besparen!

Vraag een offerte aan

Reissaldo laden

Wij zetten elk gewenst saldo tot maximaal €150,00 op een OV-chipkaart. Ook op afstand kunnen wij elk gewenst saldo tot maximaal €150,00 voor u klaar zetten. Prijs per saldo lading is €1,00*.

Binnen 4 uur zetten wij het gewenste bedrag voor de OV-chipkaart(en) klaar. Spoedopdrachten binnen 1 uur. Wanneer het saldo klaar staat ontvangt u een email met daarin een pakbon. Het reissaldo kan worden afgehaald bij een van de gele oplaadpunten bij onder andere Albert Heijn, Primera en in de meeste bussen.

Vraag een offerte aan

Andere OV Producten

Dagkaarten en uurkaarten bestellen
OV-chipkaart bestellen