Alle kennis in huis voor uw webwinkel “

Webwinkels

Chip Bizz ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en beheert haar websites en webwinkels zelf. Ook de orderafhandeling, betalingsverkeer, mail en telefonisch service verlenen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij de juiste garanties geven voor bijvoorbeeld privacy, veiligheid en performance. U bent en blijft eigenaar van uw klanten.

Momenteel ontvangen wij tussen de 10.000 en 25.000 mensen per dag op onze sites en ontvangen wij meer dan 1.000 orders per dag. Chip Bizz laat hiermee zien dat ze naast de front- en backoffice ook de distributie beheerst. Met deze ervaring kunnen wij voor onze opdrachtgevers de optimale producten en dienstverlening ontwikkelen.

Daarnaast staat service hoog in het vaandel en behouden wij  hiermee het belangrijkste… tevreden klanten!

Portfolio van enkele klanten.

Stap 1
Advies & Offerte
1. Maak vrijblijvend een afspraak
2. Krijg gratis en een duidelijk advies
3. Is er een 'klik', dan volgt een heldere offerte
4. Offerte akkoord, dan starten we direct
Vraag een advies aan!
Stap 2
Basis Webwinkel
1. Webwinkel voor WordPress en WooCommerce
2. Voorstel 'thema's' en belangrijke 'plugin's'
3. Een bevestigingsmail naar klant
4. Duidelijke pakbon en factuur naar de klant
5. Alle informatie eenvoudig terug te vinden
Vraag een Offerte aan
Stap 3
Uitbreiding
1. Strakke integratie
1. Lage tarieven met Payment Service Provider
2. Product fotografie
3. Veilig en door externe gecertificeerd!
4. Vele uitbreidingen mogelijk
Vraag meer info aan

Alle door Chip Bizz ontwikkelde webwinkels worden gecertificeerd door Webwinkelkeur. Hierdoor weet u zeker dat het voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Chip Bizz zelf heeft het ISAE 3402 Type II certificaat. Chip Bizz voldoet aan strikte veiligheids eisen en wordt periodiek ge-audit door externe gecertificeerde specialisten.

De OVshop verkoopt voor alle OV-vervoerders in Nederland de OV-reisproducten. Dat kun je niet doen zonder de juiste certificering!

Inmiddels gebruikt Chip Bizz al haar kennis om voor derden de webwinkels te ontwerpen, bouwen, beheren en te exploiteren.

Alles volgens de moderne ontwikkeltechnieken en security-richtlijnen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.