Chip Bizz producten en diensten

 

Chip Bizz BV is in de afgelopen jaren gegroeid tot een brede dienstverlenende organisatie met het Openbaar Vervoer als middelpunt. Wij ontwikkelen niet alleen producten en diensten voor op de OV-chipkaart, maar verzorgen ook de distributie van diverse OV-reisproducten in Nederland en Buitenland.

 

Wij zijn een ‘full serviceprovider’ op het gebied van Openbaar Vervoer en helpen consumenten, bedrijven en instellingen om de beste OV-oplossingen te kiezen. Zo regelen wij voor diverse bedrijven OV-chipkaarten met of zonder saldo tot het adviseren over het voordeligste abonnement. Hiermee wordt tijd én geld bespaard.

 

Hieronder vindt u een korte beschrijving van onze diensten. Heeft u nog vragen of staat uw oplossing hier niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.

 

1.   Leveren van OV-chipkaarten

2.   Reissaldo laden of klaarzetten

3.   Leasen OV-chipkaarten

4.   OV-reisadvies

5.   OV Abonnementen laden of klaarzetten

6.   OV uur- en dagtickets

7.   Afhaalpunten Schiphol en treinstations

8.   Persoonlijke OV-chipkaarten beheren

9.   Accessoires

10.Support

11.Tarieven


1. Leveren van OV-chipkaarten

Wij zijn de grootste OV-chipkaartdistributeur in Nederland. Wij leveren elk gewenste hoeveelheid OV-chipkaarten eventueel voorzien van reissaldo waardoor de OV-chipkaart meteen gebruikt kan worden.


2. Reissaldo laden of klaarzetten

Heeft u meerdere OV-chipkaarten in gebruikt voor bijvoorbeeld gasten of medewerkers en moet u deze regelmatig voorzien van saldo? Dit kunnen wij ook veilig en snel voor u doen. Elk gewenst bedrag is mogelijk tot maximaal €150,00. Let op, er kan maximaal € 150,00 op een OV-chipkaart staan. Binnen 4 uur zetten wij het gewenste bedrag voor de OV-chipkaart(en) klaar. Spoedopdrachten binnen 1 uur. Wanneer het saldo klaar staat ontvangt u een email met daarin een pakbon. Het reissaldo kan worden afgehaald bij een van de gele oplaadpunten bij onder andere Albert Heijn, Primera en in de meeste bussen. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur en een gespecificeerd overzicht van de bestellingen.

3. Leasen OV-chipkaarten

Het leasen van OV-chipkaarten is handig als u voor een korte periode OV-chipkaarten nodig heeft. Wij kunnen hierop vooraf reissaldo klaarzetten. Daarna kunt u eventueel reissaldo bestellen die wij binnen 4 uur klaar zetten. De kosten voor het leasen is € 2,50 per OV-chipkaart en €5,00 borg. De kosten voor het opladen op afstand is €1,00 per OV-chipkaart per saldo lading. Na het retourneren van deze leasekaarten ontvangt u het overgebleven saldo en de borg retour.

4. OV reisadvies

Het is soms lastig het juiste abonnement te vinden. Wij kunnen voor u uitzoeken welk (korting)abonnement het meest geschikt is. U krijgt van ons een duidelijk en helder overzicht met uitleg over het voordeligste abonnement of waarom reizen op saldo toch voordeliger is. U kunt hier maandelijks veel kosten mee besparen.

5. OV Abonnementen laden of klaarzetten

De OV-vervoerders hebben met elkaar meer dan 200 verschillende vervoersabonnementen. Op dezelfde manier als dat wij reissaldo klaarzetten kunnen wij ook abonnementen voor OV-chipkaarten klaarzetten.

            Met een kortingsabonnement kan er goedkoper worden gereisd, tot wel 20% in de spits en 40% buiten de spits. U reist dan op saldo met korting.

            Met een OV (sterren)abonnement kan er maandelijks/jaarlijks gereisd worden voor een vast bedrag per maand of per jaar.

6. OV uur- en dagtickets

Wij leveren van alle vervoerders uur- en dagkaartjes. Verwacht u veel gasten die met het openbaar vervoer komen dan kunt u ze alvast een ov-kaartje sturen. De OV-vervoerders van de grote steden (Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) hebben ook meerdaagse wegwerpkaarten. Wij leveren elke gewenste hoeveelheid kaartjes.

7. Afhaalpunten Schiphol, Centraal Station Amsterdam en Rotterdam

Heeft u gasten die op Schiphol, Centraal Station Amsterdam of Rotterdam aankomen, dan kunnen wij daar de OV-chipkaarten of dagkaarten op naam voor u klaarleggen. Eventueel met onze Engelstalige folder om de gasten wegwijs te maken in ons openbaar vervoer. Deze servicepunten zijn open van 07.00 t/m 22.00 uur. Uiteraard kunnen wij ook de OV-chipkaarten of dagkaarten naar een andere locatie sturen.

8. Persoonlijke OV-chipkaarten beheren

Wij kunnen ook persoonlijke OV-chipkaarten beheren. Bijvoorbeeld voor scholen of andere instellingen. Voor iedere persoonlijke OV-chipkaart kunnen we reissaldo of een maand-/jaarabonnement klaarzetten. Voor deze dienstverlening (aanvragen persoonlijke OV-chipkaarten, saldo en/of abonnementen klaarzetten of advies) rekenen we een service fee per gebruiker/per jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen.

9. Accessoires

Naast alle OV-reisproducten leveren wij ook OV-hoesjes, anti skimhoesjes met eventueel een keycord of jojo. Een aantal van de hoesjes kunnen ook worden bedrukt met logo of eigen ontwerp. Hierdoor kunnen de OV-chipkaarten niet beschadigen en heeft uw relatie of gast al uw gegevens eenvoudig bij elkaar.

10. Support

Chip Bizz beschikt over een eigen helpdesk en zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij zijn alle werkdagen van 09:00 t/m 17:00 uur beschikbaar.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook een email sturen.

 

Chip Bizz BV

Hollandse Kade 16

1391 JD Abcoude

sales@chipbizz.nl

Telefoon: 0294-795157


 

TARIEVEN

 

Leveren van OV-chipkaarten
We leveren alle gewenste aantallen OV-chipkaarten vanaf €8,00 inclusief 9% btw.

Reissaldo laden
Wij zetten elk gewenst saldo tot maximaal €150,00 op een OV-chipkaart. Ook op afstand kunnen wij elk gewenst saldo tot maximaal €150,00 voor u klaar zetten. Prijs per saldo lading is €1,00*.

 

Leasen OV-chipkaarten *

De kosten voor een leasekaart bedragen:

Leasen : € 2,50* per OV-chipkaart

Borg : € 5,00* per OV-chipkaart (borg weer retour bij teruggave kaart)

Saldo laden : € 1,00* per OV-chipkaart
Na teruggave van de OV-chipkaart crediteren wij het niet opgenomen reissaldo exclusief €1,00*
voor het ontladen.

OV-reisadvies

Wij zoeken voor u het goedkoopste reisabonnement.

Dit advies kost € 9,95* per OV-chipkaart.

 

OV Abonnementen laden of klaarzetten.

Maandabonnement klaarzetten tegen hetzelfde tarief van de vervoerder + € 2,50*.
Jaarabonnement klaarzetten tegen hetzelfde tarief van de vervoerder + € 10,00*.

 

OV uur- en dagtickets

Wij leveren van bijna alle vervoerders de uur- en dagtickets tegen hetzelfde tarief als van de vervoerder.

Daarbij komen alleen verzendkosten.

 

Afhaalpunten Schiphol en Centraal Stations

Wij kunnen de OV-chipkaarten of dagkaarten op naam voor u klaarleggen bij onze servicepunten op Schiphol, Centraal Station Amsterdam of Rotterdam. Hiervoor berekenen wij alleen verzendkosten. Openingstijden servicepunten 07:00 – 22:00 uur.

 

Persoonlijke OV-chipkaarten beheren

Voor het aanvragen van persoonlijke OV-chipkaarten, klaarzetten van saldo, geven van advies of het klaarzetten van abonnementen rekenen we een service fee per gebruiker/per jaar. Dit is afhankelijk van uw wensen.

 

Accessoires

Prijzen op aanvraag.

 

Support

Prijzen op aanvraag.

 

* genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw