” Grip op uw mobiliteit!  “

Bestel hier OV-dagkaarten

Een full service organisatie

Chip Bizz is een full service organisatie op het gebied van webwinkels. Dus niet alleen de bouw, maar ook het beheer, de logistiek en het support. Naast de OVshop.nl beheren en exploiteren wij naar volle tevredenheid van onze klanten vele webshops. Wij kunnen ook uw webwinkel realiseren, beheren of exploiteren. Neem vrijblijvend contact op.

Kijk bij onze services en diensten wat wij voor u kunnen betekenen.

– Service & Diensten –

OV dienstverlening

OV Dienstverlening

Openbaar vervoer biedt een betaalbare, veilige en duurzame manier om van A naar B te reizen. Wij zorgen er voor dat uw organisatie de juiste OV-producten ontvangt zodat u en uw collega’s op tijd op hun bestemming komen. Alles snel, flexibel en overzichtelijk op één factuur. .

OV Dienstverlening

Website & Webshop

Chip Bizz ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en beheert haar websites en webwinkels zelf. Hiermee laten we zien dat we naast de front- en backoffice ook de distributie beheerst.

Webwinkels
Webshop
Webshop

Webshop

Chip Bizz ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en beheert de websites en webwinkels zelf. Hiermee laten we zien dat we naast de front- en backoffice ook de distributie beheerst. Ook voor u kunnen we uw website of webwinkel realiseren. Wij zetten onze kennis en ervaring in, zodat uw site ook gevonden wordt.

Webwinkels
IT projecten

IT projecten

IT projecten van Chip Bizz bieden veel kansen om bedrijven naar het volgende niveau te tillen en hun prestaties te verbeteren.

IT Projecten
OV-chipkaart bestellen
Reis Saldo en abonnementen
Dagkaarten bestellen

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ons Sales Team