Wie zijn wij

Distrubutie

Chip Bizz heeft in opdracht van de OV-bedrijven en de overheden een netwerk aan OV-distributiepunten geïmplementeerd.

Deze OV-distributiepunten zou alle reizigers in Nederland in staat moeten stellen om eenvoudig een OV-chipkaart te kunnen kopen. Daarnaast is het mogelijk de OV-chipkaart op veel locaties te kunnen opladen. Tevens kan men bij deze distributiepunten informatie, folders en formulieren krijgen om (defecte) OV-chipkaarten te kunnen vervangen of te laten vervallen. Nog steeds verzorgen wij dagelijks de distributie van de anonieme OV-chipkaart in Nederland.

Chip Bizz is onafhankelijk en heeft ruime ervaring met de OV-chipkaart reisproducten van alle vervoerders en is in staat om uw organisatie en de medewerkers volledig te ontzorgen v.w.b. dienstreizen en woon-werkverkeer met het OV en daarmee de omslachtige declaratie-administratie verreweg te versimpelen. Wij nemen de services echt voor u uit handen en zorgen voor een professionele klantgerichte organisatie die zorgt voor altijd opgeladen OV-chipkaarten (met zowel reisproducten als reissaldo). Daarnaast wilt u uw medewerkers tegen de juiste tarieven laten reizen, eenvoudig declaraties ontvangen en efficiënt de aanvragen voor abonnementen kunnen realiseren.

Chip Bizz kan ook voor uw organisatie de OV-chipkaart bedrukken met uw bedrijfslogo. Ook ontwikkelt Chip Bizz voor uw organisatie producten en diensten gerelateerd aan de OV-chipkaart

OV-advies

Chip Bizz heeft bijgedragen aan de introductie van de OV-chipkaart en kan u en uw organisatie adviseren over het optimaal gebruiken van de OV-chipkaart. Door onze lange ervaring weten wij dat deze dienstverlening specifieke eisen stelt en competenties vraagt.

Chip Bizz wordt jaarlijks ge-audit en is geaccrediteerd om OV-producten en diensten te leveren. Daarom richt Chip Bizz zich alleen op de markt van de OV-chipkaart en de hieraan verbonden dienstverlening. Hierin willen wij de beste zijn.