Chip Bizz is een jonge organisatie maar heeft desalniettemin een schat aan ervaring. De oprichters hebben een trackrecord op het gebied van Projectmanagement, IT, Financiële processen en service-management. Precies die ingrediënten die nodig waren om succesvol te kunnen starten.

Na de introductie van de OV-chipkaart in Rotterdam (RET), volgde Amsterdam (GVB). Vooral de distributie naar de reiziger toe moest goed worden ingevuld. Nadat de OV-chipkaart in Amsterdam succes was geïntroduceerd was de trend gezet en volgde heel Nederland.

Chip Bizz verzorgt nog steeds de dagelijkse distributie van anonieme OV-chipkaart in Nederland. Voornamelijk via de retailketens zoals Primera, Bruna, Ako maar ook via alle bekende supermarktketens. Ook leveren wij de anonieme OV-chipkaarten aan bedrijven en consumenten in Nederland.

Chip Bizz wordt periodiek geaudit en is gecertificeerd bij Translink (eigenaar OV-chipkaart) en vervult meerdere rollen in het OV-scheme. Kijk hiervoor op Producten en diensten. Ook  realiseren zij complexe interim projecten en mobiliteitsvraagstukken.