Chip Bizz ontneemt u al uw mobiliteitsproblemen en kan u in een klap verlossen van zorgen die het beheren van een distributienetwerk met zich meebrengen.

Expertise

Uw werknemers willen op een zo eenvoudig mogelijke manier van en naar werk reizen en u als werkgever wil hier zo voordelig mogelijk gelegenheid voor bieden. Maar heeft uw personeel wel de juiste OV-producten op de OV-chipkaart geladen?

Bedrijven die gebruik willen maken OV-producten en/of -diensten moeten zoeken in een complexe markt van aanbieders en regelgeving. Chip Bizz heeft jarenlange ervaring in deze wereld en kan u dus als geen ander helpen met het kiezen van de juiste dienstverlening en producten. Zo zorgen wij ervoor dat al uw werknemers de meest passende producten op hun OV-chipkaart heeft staan. Bovendien zijn wij onafhankelijk van vervoerders waardoor onze objectiviteit gewaarborgd blijft.

Beste prijs

Door het concentreren van de distributie en de back-office is Chip Bizz in staat de schaalgrootte te realiseren waardoor er een substantieel kostenvoordeel ontstaat waar ook u van kunt profiteren. Veel OV-Bedrijven en DO’s zijn te klein om een volledige, professionele service organisatie te leveren. Wij kunnen een vuist maken naar de onderaannemers en zijn ook onafhankelijk naar iedere leverancier van bijvoorbeeld OV-oplaadmachines. (AVM’s en AHM’s).

Persoonlijke aanpak

Door het jonge en dynamische karakter van een relatief klein bedrijf zorgen wij ervoor dat u bijna altijd direct in contact kunt komen met een medewerker die u kan helpen. Door deze aanpak kunnen wij consumenten in de regel binnen 1 werkdag leveren, voor bedrijven is dit 3 werkdagen.

Door onze omvang kunnen wij specialisten geconcentreerd inzetten en ontstaan geen versnipperde activiteiten. Dit komt de efficiëntie en de flexibiliteit van implementatie en beheer ten goede. Geen star contract, maar een meedenkende leverancier. Onze rapportages zijn niet alleen kwantitatief maar zullen waar nodig ook kwalitatieve aanbevelingen bevatten. Een vervoersplan voor uw organisatie kan snel worden gerealiseerd en geïmplementeerd.

Synergie

Wij zijn als lerende organisatie in staat om de kennis te hergebruiken. Of het nu gaat om de uniformiteit van een contract voor een winkelketen of om kennis die nodig is om back-office systemen te beheren of opleidingen te geven.

Uniek in zijn soort

Hoewel er wordt beweerd dat deze dienstverlening goed kan worden uitgevoerd is het inrichten van de back-office van een distributiebedrijf is geen core business van OV-bedrijven of DO’s noch van onze concurrenten. Chip Bizz heeft wel als core business het inrichten van de back-office van distributiebedrijven waardoor u dit absoluut als toegevoegde waarde kunt beschouwen.

U gaat als Onderneming, Stichting, OV-Bedrijf of DO één contract aan met Chip Bizz en wij regelen de rest voor u. Uw contract manager beheerst de volledige outsourcing van deze dienstverlening. Onze SLA’s maken de dienstverlening transparant en u bent in `control`. U weet vooraf waar u aan toe bent tegen een vooraf afgesproken prijs en indien u de dienstverlening wil uitbreiden dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Met de dienstverlening van Chip Bizz bent u als Onderneming, Stichting, OV-Bedrijf of DO in een klap verlost van de zorgen die het beheren van een distributienetwerk met zich meenemen.